Kalastusluvat

Kellokosken erityiskalastusalueen alkaa Kellokoskentien sillalta ja jatkuu ylävirtaan noin 5 kilometriä. Kalastusalueen yläraja on Metsähallituksen perustama luonnonsuojelualueen raja noin 500 metriä Jokinotkontien sillasta ylävirtaan. Pituutta alueelle tulee noin 5 km. Alueella kalastavan 18-65 vuotiaan tulee olla lunastanut valtion kalastuksenhoitomaksu ja kalapaikkakohtainen lupa. Onkiminen on sallittua alueella mutta siihenkin tarvitaan alueen oma lupa. Kyseessähän on erityiskalastusalue.

KIELLETYT KALASTUSALUEET: 

  • Patorakenteilla kalastaminen
  • Kalatiessä kalastaminen
  • Padon alapuolella aina Kellokoskentiehen asti
  • Kirkon puolen ranta aina Männistön niemeen kärkeen asti
  • www.kalastusrajoitus.fi -palvelusta näet muut kieltoalueet

Joen varrella on muutamia opastustauluja, jonne kalastuskauden aikana laitetaan tiedotteita mm. kalastuskielloista, lupa-alueen kartta ja säännöt.

PIDÄ AINA LUPA MUKANA KALASTAESSASI.

KALASTUSALUEEN LUPAHINNAT 2024

Kellokosken kalastuskunnan lupa

päivälupa 10€

kausilupa 40€

kausilupa nuoret alle 16 vuotta 30€

 

Voi olla, että saat punatekstisen tai mustatekstisen luvan luvankirjoituspaikasta. Enää tuolla luvan värillä ei ole merkitystä.

Ravustuslupa 10€/merta ja maksimi 5 lupaa(mertaa)/henkilö. Lupahinta sisältää kirjoituspalkkion.

Katiskalupa 10€/katiska. Lupahinta sisältää kirjoituspalkkion.

Ravustus- ja katiskalupia myy Popliini Kellokoskella.

Venepaikkamerkit maksetaan ja lunastetaan Popliinista Kellokoskella.

Jos sinulla on venepaikka tai haluaisit venepaikan, käy täyttämässä oheisen linkin takaa löytyvä kysely. Venepaikat 2020.

Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille emmekä käytä niitä minkäänlaisessa markkinoinnissa poislukien venepaikka-asiat. Toimimme siis Eurooppalaisen tietosuojakäytännön mukaan.

18-64 vuotiailla kaikenlaista kalastusta tai ravustusta harjoittavalla on oltava myös voimassa oleva valtion kalastuksenhoitomaksu suoritettuna ja tosite maksusta mukana kalastuksenvalvojalle esitettävänä.

Kalastuslupia myyvät  Kellokoskella ruukinpopliini ja Tuusulassa Ruoto Megastore myymälät. Nettikauppana toimii www.kalakortti.com.

 

Jaa sisältöä