Kalastusluvat

Kellokosken erityiskalastusalueen muodostama Kellokosken kalastusalue alkaa Tuusulan kunnan ja Hyvinkään kaupungin rajalta aina Kellokosken taajaman läpi ja päättyy joen ylittävään Kellokoskentien siltaan. Pituutta alueelle tulee noin 17 km. Alueella kalastavan 18-65 vuotiaan tulee olla lunastanut valtion kalastuksenhoitomaksu ja kalapaikkakohtainen lupa. Onkiminen on sallittua suvantoalueella mutta siihenkin tarvitaan alueen oma lupa. Kyseessähän on erityiskalastusalue.

Joen varrella on muutamia opastustauluja, jonne kalastuskauden aikana laitetaan tiedotteita mm. kalastuskielloista, lupa-alueen kartta ja säännöt.

PIDÄ AINA LUPA MUKANA KALASTAESSASI.

KALASTUSALUEEN LUPAHINNAT 2020

Kalastettavassa alueessa tapahtui muutos kaudesta 2020 eteenpäin. Kellokosken kalastusalueen pohjoisraja on toistaiseksi Tuusulan ja Hyvinkään kunnanrajassa. Kartat päivittyvät myöhemmin. 

Kellokosken kalastuskunnan lupa

päivälupa 10€

kausilupa 40€

kausilupa nuoret alle 16 vuotta 30€

 

Voi olla, että saat punatekstisen tai mustatekstisen luvan luvankirjoituspaikasta. Enää tuolla luvan värillä ei ole merkitystä.

Ravustuslupa 10€/merta ja maksimi 5 lupaa(mertaa)/henkilö. Lupahinta sisältää kirjoituspalkkion. Ravustus- ja katiskalupia myy Hemmalla eli Kellokosken asiamiesposti. 

RAVUSTUSLUPIA ON MYYNNISSÄ PAIKALLISESSA LUVANMYYNTIPISTEESSÄMME.

Katiskalupa 10€/katiska. Lupahinta sisältää kirjoituspalkkion. Lupia myy 

Venepaikkamerkit maksetaan ja lunastetaan Hemmallasta eli Kellokosken asiamiespostista.

Jos sinulla on venepaikka tai haluaisit venepaikan, käy täyttämässä oheisen linkin takaa löytyvä kysely. Venepaikat 2020.

Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille emmekä käytä niitä minkäänlaisessa markkinoinnissa poislukien venepaikka-asiat. Toimimme siis Eurooppalaisen tietosuojakäytännön mukaan.

18-64 vuotiailla kaikenlaista kalastusta tai ravustusta harjoittavalla on oltava myös voimassa oleva valtion kalastuksenhoitomaksu suoritettuna ja tosite maksusta mukana kalastuksenvalvojalle esitettävänä.

Kalastuslupia myyvät  Kellokoskella HEMMALLA ja Tuusulassa Ruoto Megastore. Netissä lupamyynnistä huolehtii www.kalakortti.com.

 

Jaa sisältöä